čtvrtek 9. ledna 2014

Kresba | Novak Djokovic

Většina z vás, co už na můj blog zavítala ví, že moc ráda kreslím a maluju, a tak jsem se rozhodla přidat sem dneska svoji další kresbu, je sice trošku starší, ale je to jeden z mála obrázků, u kterého jsem vážně spokojená a už půl roku mi visí na nástěnce.:)


Ó ano, na kresbě je vyobrazen můj miláček. :D :*


A pro ty, co nebyli líní rozkliknout celý článek, tu mám ještě takovou malou "bonusovku". Rozhodla jsem se totiž před nějakou dobou, že když už mám Djokovice tužkou, bylo by fajn namalovat ho i barvička. No, a tady máte moje rozpracované dílko.:)


Je to malováno olejovými barvami, dle mého názoru to zatím vypadám slušně, ale bojím se toho obličeje... Samozřejmě sem časem hodím už i hotovou verzi, ale momentálně mám obrázek ve výtvarce, kde na něm pracuji a tam jedu až příští pátek, ale počítám s tím, že v ten den už to dokončím, nebo alespoň budu už u závěru a natáhne se to maximálně o týden.:) Chci ale, aby to bylo perfektní!:D

Přežijte zítřek a užijte si víkend!
T.

4 komentáře:

  1. Nojo, to se ví, že tu nesmí chybět tvůj miláček. :) Už se těším na tu malbu, vypadá dobře rozmalovaná. :) A japato, že máš blogspot a já o tom nic nevím? Ještě, že jsem si tě našla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, tvůj komentář mě vždycky potěší :)

      Vymazat